water spa swim Belgisch fabrikaat

10 geboden als professioneel
wellness bouwer

Belgische fabrikant

Met enige fierheid mogen wij zeggen dat wij niet enkel uw partner zijn in de verkoop van uw Wellness- toestellen, maar ook, dat alles in eigen atelier in België wordt gebouwd. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit in eigen beheer is en niet afhangt van andere partijen. Fabriceren in België zorgt dan ook voor werkgelegenheid in eigen streek. Belle & Moi kiest voor de beste materialen, wereldwijd te verkrijgen om ervoor te zorgen dat wij u het beste kunnen aanbieden.

lees meer over ons

custom made

Elk interieur en iedere tuin zijn totaal anders, daarom is het voor ons zo belangrijk om iets aan te bieden dat perfect past in uw interieur en in harmonie met de aanleg van uw tuin. Door in onze eigen atelier te bouwen, kunnen wij custom made producten aanbieden, zonder grote meerprijs en binnen een aanvaardbare leveringstermijn. De keuze om geen afgewerkte producten te importeren uit het buitenland, zorgt ervoor dat alles bespreekbaar is en in samenspraak met u, als klant, ook realiseerbaar is.

energiezuinig

Het zorgeloos genieten van uw eigen Wellness thuis, zoveel u maar wil, mag niet in het gedrang komen door een hoge energierekening. Daarom trekt Belle & Moi resoluut de kaart van materialen die zorgen voor een laag energieverbruik:

 • De beste isolatie materialen: minerale glaswol, hoge densiteit PUR, Xps platen.
 • Pompen met een hoog rendement en een laag elektrisch vermogen
 • Verwarmingselementen met INCOLOY technologie
 • Stoomgeneratoren met elektroden i.p.v. weerstanden zorgen voor een hoog rendement, zelfs met kalkaanslag
 • Sauna ovens met max. warmte output en een laag aantal KW
 • Infra-rood-panelen met achterliggende isolatie, voor zuinig verbruik
 • Sturingssystemen met PID regeling
 • Mogelijkheid tot aansturen via externe systemen
 • Mogelijkheid tot aansturing via een app op uw smartphone

Belle & Moi bekijkt ook uw eigen woning en gaat aan de hand van uw eigen energiebronnen de installatie zo bouwen dat het verbruik minimaal is en het genieten des te groter.

spa made in Belgium

ecologisch gebouwd

Door het gebruik van materialen die het milieu niet belasten, zorgt Belle & Moi voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Daarom kiezen wij voor:

 • CFK-vrij isolatieschuim, die onze ozonlaag niet aantast
 • Minerale glaswol voor de sauna
 • Recycleerbare materialen (pvc, hout, abs,..)
 • Hout gekapt volgens strenge normen EUTR-norm (aantoonbare legaliteit)
 • Herstelbare technische onderdelen, geen wegwerp
 • materialen. door ons te herstellen in eigen werkplaats
 • Chemische producten herleiden tot het aller uiterste minimum

transparantie

Wij willen niet dat u een kat in een zak koopt. Daarom kan u bij ons AL onze Crystal Waters spa modellen testen. Dit zorgt ervoor dat u de spa kiest die bij u en uw gezin past. Ook de IR-cabine, stoomcabine, bio-sauna kunnen worden getest. Op die manier laten wij u als klant beslissen indien wij uw partner mogen worden voor de realisatie van uw eigen Wellness.

professionele aanpak

In de eerste plaats stellen wij uw als klant centraal. Dit wil zeggen dat wij u deskundig advies kunnen geven over de werking van ieder Wellness-toestel afzonderlijk. Sauna, Infrarood, stoomcabines en jacuzzi’s hebben elk hun specifieke deugddoende werking op ons lichaam. Bij ons begint het gesprek dan ook met de vraag: ‘wat zijn uw lichamelijke klachten?’. Dan pas kunnen wij u het juiste toestel voorstellen en pas daarna kunnen we het hebben over de realisatie.

uw veiligheid

Als fabrikant gebruiken wij enkel materialen die de nodige keuring labels dragen. Daarom zijn CE-gekeurde apparaten voor ons een must. Bij de installatie van uw Wellness zullen wij er ook voor zorgen dat alles voldoet aan de Belgische keuringsnorm.

begeleiding van uw project

Deze begeleiding is voor een goed verloop van de installatie van uw Wellness toestellen van groot belang. Daarom zorgen wij dat de aannemers elektriciteit, CV, sanitair, bouw… de nodige info krijgen om alle nodige voorzieningen en voorbereidingen deskundig te kunnen uitvoeren. Zodat er zich achteraf geen problemen kunnen voordoen. Wij kunnen ook voor u een 3D tekening maken zodat u kan zien hoe uw realisatie er zal uit zien.

prijs/kwaliteit

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar diezelfde prijs moet dan ook voor kwaliteit zorgen! Daarom fabriceren wij toestellen met de grootste zorg (handmade) en de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat ze de tand des tijds doorstaan. Wij zijn er dan ook fier op dat klanten reeds sinds 1990 nog altijd onze toestellen gebruiken, wat voor ons een stimulans is om die kwaliteit te koesteren en op dat elan verder te werken. Dit kan enkel door het maken van een top product en een goede dienst na verkoop. Goede kwaliteit is als een ketting, één slechte schakel en de ketting breekt…

dienst na verkoop

Meer en meer klanten vragen ons om service te doen aan toestellen, waar ze geen hulp meer krijgen. Voor Belle & Moi is service een MUST. Om service te kunnen doen zijn er 2 dingen onontbeerlijk : Materialen om te kunnen herstellen (wij stockeren daarom al onze onderdelen voor minstens 15 jaar) en technische mensen die geschoold worden en die op die manier, met fierheid onze klanten kunnen helpen.