Belangrijk! Vanaf 11 mei is onze winkel/showroom terug open volgens de gewoonlijke openingsuren.

Opgelet ! Het dragen van een mondmasker is aangeraden ! Plaats uw mondmasker op voor u binnen komt.

Aantal klanten is beperkt => 1 klant per 10m²

Wij voorzien ontsmettende gel voor de handen aan de ingang, mogen wij u vriendelijk verzoeken uw handen te ontsmetten bij het binnen komen in de winkel.

Blijf steeds de afstand van 1,5m respecteren. 1 klant per 10m² is toegelaten.

Dank bij voorbaat voor uw begrip en medewerking. Blijft veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

 

water spa swim Belgisch fabrikaat

over Belle & Moi

wellness home made in Belgium

top kwaliteit

Sinds 1988 kiezen wij voor de hoogste kwaliteit doorheen het volledige productieproces. Wij bieden u mooi uitziende producten, betrouwbaar en comfortabel voor vele jaren van intens gebruik. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor spa’s, sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines, chalets en swim.

Bovendien beschikken wij over een grote showroom met een unieke testruimte van maar liefst 500m². Dankzij deze testruimte kunnen onze klanten eerst het product testen en daarna het product kiezen dat perfect bij hun gezin past.

de ervaring telt, de onze & de uwe!

We bieden decennia van leiderschap aan in het maken van op maat gemaakte spa’s, sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines, chalets en swims. Ook het design van deze producten is uniek. Over de jaren heen hebben we veel geleerd over het maken van onze producten met betrekking tot het bouwen en het design ervan. Dit is de aanzet voor een wellness product dat boven de verwachtingen van onze klanten ligt.

Relaxerend, verzachtend, therapeutisch. Dit is de essentie van de producten van Belle & Moi uit Harelbeke. Dankzij onze producten voelt u al vanaf het eerste gebruik de spanning wegglijden. Na het gebruik ondervindt u een relaxed en versterkt gevoel.