Belangrijk! Vanaf 11 mei is onze winkel/showroom terug open volgens de gewoonlijke openingsuren.

Opgelet ! Het dragen van een mondmasker is aangeraden ! Plaats uw mondmasker op voor u binnen komt.

Aantal klanten is beperkt => 1 klant per 10m²

Wij voorzien ontsmettende gel voor de handen aan de ingang, mogen wij u vriendelijk verzoeken uw handen te ontsmetten bij het binnen komen in de winkel.

Blijf steeds de afstand van 1,5m respecteren. 1 klant per 10m² is toegelaten.

Dank bij voorbaat voor uw begrip en medewerking. Blijft veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

 

Reviews

Lees hieronder enkele reviews van onze klanten.
Wenst u graag een review te schrijven? Klik door op volgende knop en laat uw mening achter.

Schrijf uw review

Familie Schoutteten

Geschreven op 23/05/2020

JACUZZI = zalig genieten… hebben we wat tijd vrij dan is genieten in de jacuzzi er altijd bij. Ieder seizoen van het jaar biedt hij, onze verwenner, ons het meeste plezier. Stressloos in de winter ondergedompeld in het warme water, verfrissend in de warme zomer, in de lente een aroma geurtje opsnuiven en in de herfst genieten rondom ons van de warme natuurkleuren. We beseffen dat de jacuzzi een geweldige meerwaarde geeft aan ons leven. We zouden het aan iedereen aanbevelen ! De firma Belle & Moi die ons van het begin tot het einde van de aankoop, een top product en deskundig advies gaven. Ook de service na aankoop is 100% ! Niet twijfelen gewoon doen !

Dever Georges

Geschreven op 23/05/2020

Ik ben tevreden met mijn aankoop
Ik ben gelukkig daar ik mijn tuinhuis ingericht heb als badhuis.
Zo kan ik winter en zomer bij alle weersomstandigheden in de jaccuzie
In de winter met verwarming en de zomer de deur open met vliegennet
De verluchting en het drogen van de ruimte is van groot belang

Dever

Deblauwe

Geschreven op 23/05/2020

Al jaren lang genieten wij van onze spa.
Top bediening voor en na. Wij kunnen het niet meer missen.

Jean-Marie Brailly

Geschreven op 23/05/2020

In 2013 de beslissing genomen om een jacuzzi te laten plaatsen.
Na een bezoekje en uittesten met de kinderen bij Belle et Moi waren we verkocht.
Ondertussen zijn de kinderen het huis uit en genieten we nog regelmatig van een lekkere warme jacuzzi al dan niet gepaard me een glaasje frisse Champagne.
Het kan zo’n deugd doen om na een dagje werken lekker lui te genieten. Zelfs wanneer het hier aan de kust wat waait en/of regent.
Nog geen moment spijt gehad van onze aankoop.
Voor onze aankoop hebben we een goede algemene en technische uitleg gehad om uiteindelijk onze keuze te maken.
Nadien steeds welkom geweest voor advies en een enkele uitgevoerde reparatie volgens de regels van de kunst uitgevoerd.
Jean-Marie & Roos

De Graeve

Geschreven op 22/05/2020

Zeer professionele uitleg, super dat je de spa’s mag testen. hierdoor krijg je toch een beter idee wat iedere jet doet. De jets zijn universeel, indien je na een tijd andere jets wilt is dit geen probleem. Je hebt ze er maar uit te nemen en andere in te steken. Na een dag werken of sporten is dit een weldoende relaxatie. Zeker in de winter, indien je thuis komt en je hebt een beetje kou, spring erin en je bent voor de ganse avond opgewarmd. Ideaal om gemakkelijk in slaap te vallen, dit omdat je, volledig ontspannen bent. In de zomer een welgekomen verfrissing. Nog geen minuut spijt gehad van deze aankoop. Niet twijfelen bij Belle &Moi ben je op een goed adres.

FAM LOOTS UIT TIELEN

Geschreven op 22/05/2020

Wij hebben onze jacuzzi van 2010 samen met onze buiten douche
en hebben nog altijd veel plezier hier van echt zalig een aanrader

Huygens

Geschreven op 22/05/2020

Verrassend ontspannend na een lange dag werken. aan te raden.

Ivan De Smet

Geschreven op 22/05/2020

Reeds een kleine 10 jaar genieten wij tenvolle van onze Spa. Ofwel zalig alleen even ontspannen of met het hele gezin of vrienden.

Larry

Geschreven op 22/05/2020

Jan and his team were fantastic. Delivered to us our spa. Its been working great now for 4 years !! The manufacturing is in Belgium, a new and improved process that originated in Canada. Being Canadian myself, I was excited to purchase a unit from Jan. The spa now sits at our home in Nevada, USA and is running great. Good job Jan and to anyone reading this , Belle Moi delivers on Quality!!

Rosseel Pieter

Geschreven op 22/05/2020

Super tevreden van onthaal bij belle et moi.
Top begeleiding bij de keuze van onze spa.

Vande Walle Kristof

Geschreven op 22/05/2020

Sinds een jaar of drie een spa aangekocht! Super service voor en na!
Het is geweldig om eens te kunnen onthaasten in eigen tuin. Genieten van de massage en de warmte. Gewoon tot rust komen!
Ik zou het niet meer kunnen missen.

Vanherrewege – Verstraete

Geschreven op 22/05/2020

Ontvangst : TOP
Installatie: TOP
Service: TOP
Jammer dat we zolang gewacht hebben om de jacuzzi te bestellen! Puur genieten is het!

Familie Wiebouw

Geschreven op 08/05/2020

Al genoten van onze heerlijke jacuzzi .
Super service,zowel naar de aankoop toe als bij de plaatsing.
Dit is genieten😊

Familie Holvoet

Geschreven op 28/04/2020

Wij hebben onze spa sedert 2009 en genieten nog elk moment!

Familie Devreese

Geschreven op 28/03/2019

Wat een heerlijk gevoel! ‘s Avonds thuiskomen en genieten van onze spa in onze eigen tuin. Bedankt voor de fantastische service!

Familie Vantomme, Gent

Geschreven op 28/03/2019

Na 10 jaar genieten we nog steeds elke dag van onze wellness in de tuin. Een spa van bij Belle & Moi was onze beste aankoop ooit!