Uurregeling voor periode juli & augustus 2024:

Maandag:  13-16 u

Dinsdag – Zaterdag: 10 – 12 u en 13 – 16 u.

Zondag & Feestdagen: gesloten

 

Van maandag 5 augustus tot en met zondag 18 augustus: gesloten.

 

 

 

Belle & Moi Belgisch fabrikaat

Chrystal Waters, onze spa’s nodigen uit…voor de ganse familie

Geschreven op 14/07/2020
Belle & Moi Belgisch fabrikaat

Het is wat het is!

Gisteren ‘s avonds de bespreking van de eindwerken voor de cursus sauna uitbating met de cursisten, 1 voor 1 hebben ze fijne plannen, voor de 1 concreet, voor een ander nog een droom.

Dit avondje is wat lang uitgelopen, wat me nu brengt tot tokkelen met mijn vingers op het klavier en verwachten dat de woorden wel uit mijn vingertoppen zullen glijden… Achter het hoekje nodigt de testzaal met Chrystal Waters spa’s met uit om me daarin te nestelen.. Oh, zullen jullie denken van lesgeven naar buro en testruimte jaccuzzi’s?!

Ik ben oa uitbater geweest van 3 saunacenters, wegens geen opvolging heb ik die overgelaten aan een nichtje van mij. Ik ben altijd klant geweest van Jan en Belle&Moi. Ik weet als geen ander de degelijke kwaliteit van zijn sauna’s, sauna ovens, stoomcabines, stoomgeneratoren, infrarood, spa’s en swim te appreciëren. Van daaruit ontstond een leuke samenwerking. 

De spa’s nodigen me uit dus… Als enige Belgische fabrikant maakt Jan zijn spa’s volledig zelf. De fabriek staat in Deerlijk. Wie nieuwsgierig is naar ‘the making of…’ kan me dit gerust laten weten op 0495/360150. 

Belgisch, dit wil zeggen, een degelijke isolatie voor een minder energieverbruik, duurzame materialen, ergonomische zittingen en doordachte ontwerpen van de kuip.

Fabrikant, fabriceren, maken…, dit wil zeggen, onze klantjes kunnen voor een deel hun eigen spa configureren qua kuip, jets en omkasting… Super toch!

Het is nu een zeer drukke periode. Met Corona kunnen de mensen niet op reis en reizen bijgevolg graag naar hun eigen tuin. Om het van den eerste keer goed te doen,  passen natuurlijk onze swim en spa in het plaatje. Elke klant wil dus zijn eigen wellness at home met de familie…liefst gisteren…

Deze morgen had ik een afspraak met een gepensioneerd koppelin verband met onze spa’s. Ze hadden graag een model voor heel de familie. Ik heb hen met veel plezier de nodige uitleg gegeven. Ze waren aan het twijfelen tussen de verschillende groottes, ligger in de jaccuzzi of allemaal ergonomische seats. Onder Jans motto  “je koopt toch ook geen auto zonder er eerst mee te rijden!!” heb ik dit koppeltje geboekt voor een test van onze verschillende modellen. Ze kunnen de verschillende belevingen van de jets ervaren, verschil tussen waterjets, luchtblowers, turbojet enz voelen… Als dat geen goed idee is!

Dan voelen ze zeker wat ze willen en wat voor hen de beste optie is…

Iedereen content!

Terug naar overzicht