Belangrijk! Door de maatregelen die de regering getroffen heeft betreft het corona virus COVID-19 is onze winkel/showroom momenteel gesloten tem 19/04/20.

Interventies/installaties zijn niet mogelijk tijdens deze periode.

Heeft u vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen per mail info@bellemoi.be

Dank bij voorbaat voor uw begrip. Blijft veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

 

Stoomcabines

Belle & Moi bouwt stoomcabines op met in verschillende stijlen.

Misschien eerst een klein misverstand uit de wereld helpen. Een stoomcabine al of niet met douche heeft een temperatuur van  + 45°C en een relatieve vochtigheid van + 100°C.

Een hammam heeft een temperatuur van ongeveer 30-40°C en een vochtigheid van 40-60%.

Verschillende stijlen

De romeinse stijl, een gebogen dak of koepel vorm met afgeronde banken. Deze cabines worden ofwel bezet met mozaïek of met mortex.

De strakke, moderne stijl is een cabine met een plat dak (licht hellend). In deze cabines zijn verschillende afwerkingen mogelijk; acryl, corean, kerlite, grote keramische tegels, mortex,…

De banken zijn strak en zwevend.

Geur en kleur

Voor de stoomcabine is enkel een stoomgenerator van doen, voor de hammam is er naast de stoomgenerator ook een verwarming van doen met aparte regeling.

Naast de vochtigheid in de cabine is er ook nood aan geuren; eucalyptus, citroen, lavendel, den,… dit gebeurt best via een klein doseerpompje dat wordt aangestuurd via de bediening zodat de intensiteit kan worden geregeld.

De verlichting kan op verschillende manieren:

  • Een sterrenhemel met RGB
  • Spotjes RGB met bediening in de cabine of wit
  • Led-strip onder de bank